Tarta cu branza si cartofi
Am descoperit ca mai am in congelator o jumatate de pachet de foietaj. Din cauza lui s-a nascut aceasta tarta rapida si gustoasa.
1/2 pachet aluat foietaj de la Bella
3-4 cartofi
300 g branza framantata
1 ou
sare, piper
marar
1 ou pentru uns
Mod de preparare:
Pentru inceput pregatim umplutura. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii pasam ca pentru piure. Adaugam branza framantata si oul si amestecam bine pana se omogenizeaza.
La final adaugam mararul tocat si condimentam cu sare si piper
Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt asezam aluatul dezghetat si taiem surplusul de pe margini.
Punem umplutura si nivelam.
Din surplusul de aluat am taiat fasiute pe care le-am asezat deasupra, pe post de grilaj :).
Ungem grilajul cu ou batut si dam la cuptor la foc mare 10 minute.educem focul si lasam pana se rumeneste deasupra.
Este foarte buna atat calda cat si rece.
Anca ce bunatate ne oferi asa de dimineata!
:-* Rocsi
buna rau de tot [bs:20]
Multumesc Merisor. Pupici!
vai de capul meu! foietaj cartofisi branza…doamne…ma omori!!!!!!!!!!! rapida rapida..da' buna rau…hugs
Asa este Alice: combinatia ideala :D. Pupici!
Foooarte bine arata, o deliciosenie, ca orice mancarica cu cartofi la care nu-i pot rezista!! Iar pozele sunt superbe!!!
Multumesc mult Paula. O zi frumoasa!
ma primesti si pe mine la masa?
Mai intrebi? 😉
Pupici!
Si de la mine ai un mare LIKE!!!
Multumesc. O zi frumoasa!
Arata bine
Alex, ma bucur ca iti place. O zi frumoasa!
Pe gustul meu si al Zmeilor! 😉