Cartofi condimentati la cuptor

Ingrediente:

500 g cartofi
5 catei de usturoi necuratati
ulei de masline
sare, piper
patrunje, cimbru
1 lingurita mustar
1 lingura otet

Mod de preparare:

Curatam cartofii apoi ii taiem felii mai groase. Condimentam apoi catofii cu sare si piper si ii asezam in tava alaturi de cateii de usturoi necuratati. Stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor timp de 20 de minute la 200 de grade.
Scoatem apoi tava din cuptor si curatam usturoiul. Amestecam usturoiul copt cu cimbru, patrunjel, mustar si otet si le mixam in blender. Punem pasta rezultata peste cartofi si mai dam la cuptor pana se rumenesc.
Se servesc calzi. Noi i-am servit langa file de cod cu sos de patrunjel.




Sursa

Print Friendly, PDF & Email

2 Responses to “Cartofi condimentati la cuptor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *