Raffaello
Ingrediente:
150 g lapte praf
125 g zahar pudra
100 g unt moale
100 g nuca de cocos + 20 g pentru tavalit bomboanele
samburi de migdale
Mod de preparare:
Se amesteca bine toate ingredientele. va rezulta un aluat destul de sfaramicios, dar nu va speriati.
Se ia putin aluat in mana, se pune un sambure de migdala si se modeleaza o bomboana rotunda.
Se tavalesc apoi bomboanele prin nuca de cocos si sunt gata pentru a fi mancate.
cate ies, ancutule?
Gaby, sa fie vreo 30, asta daca nu "gusta" nimeni din ele 🙂
:))))
clar, imi tre' portie dubla.
sarumana, le fac si eu. ms. pupici.
gaby.
Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire!
Craciun fericit!
Gaby spor la treaba. Sper sa iti placa. Eu am facut doar o portie ca nu prea ma omor dupa ele, dar in schimb papa sotul 🙂
Maria iti multumesc. Un Craciun fericit si voua, si multa sanatate!