Pulpe de pui cu prune si vin
Pui si prune? Ati ghicit: tot pentru Provocarea “Dulce Romanie” gazduita de Gaby. Mai am cateva retete cu pui sau prune. Ce sa fac daca mi-au placut ingredientele atat de mult :D.
Ingrediente:
2 pulpe de pui intregi
1 ceapa maricica
10 prune
ulei de masline
1 pahar vin alb
sare, piper
Spalam bine pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper
Ungem un vas cu ulei si asezam pulpele. Curatam ceapa apoi o taiem ceapa juliene. Spalam si prunele, le scoatem samburii si le taiem sferturi.
Punem ceapa si prunele in tava cu pulpele. Turnam deasupra vinul si stropim cu putin ulei de masline.
Dam la cuptor, la foc potrivit. Stropim din cand in cand cu sosul format.
Cand s-au rumenit frumos pulpele stingem focul si servim calde cu sos si garnitura preferata.
Foarte frumoasa combinatie a celor doua ingrediente ! 🙂
Multumesc mult Liana. Mie imi place mult combinatia de carne si fructe.
O zi frumoasa!
Intresanta combinatia.Pup!
Si foarte buna. Mie mi-a adus aminte de copilarie. Bunica facea iarna sos de prune uscate.
O zi frumoasa!
m-ai facut curioasa :))trebuie sa incerc si eu!!!O zi buna!!!
Mihaela iti multumesc de vizita. Sa-mi spui daca ti-a placut :).
O seara frumoasa!
Chiar e tare buna combinatia. Mama o facea, eu am si uitat de ea. Ma bucur ca mi-ai amintit. Pup!
Datorita ingredientelor alese de Gaby pentru provocare, mi-am amintit si eu de combinatia asta buna. Chiar de multi ani nu mai mancasem.
Pupici!
Gustoasa papica ta.Pup.
DiaMar multumesc mult.
O seara frumoasa!
Tare buna combinatia! 😉
Multumesc Miha. Si mie imi place.
O zi frumoasa!