Pulpe de pui cu prune si vin

Pui si prune? Ati ghicit: tot pentru Provocarea “Dulce Romanie” gazduita de Gaby. Mai am cateva retete cu pui sau prune. Ce sa fac daca mi-au placut ingredientele atat de mult :D.

 Ingrediente:

2 pulpe de pui intregi
1 ceapa maricica
10 prune
ulei de masline
1 pahar vin alb
sare, piper


Mod de preparare:

Spalam bine pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper
Ungem un vas cu ulei si asezam pulpele. Curatam ceapa apoi o taiem ceapa juliene. Spalam si prunele, le scoatem samburii si le taiem sferturi.
Punem ceapa si prunele in tava cu pulpele. Turnam deasupra vinul si stropim cu putin ulei de masline.

Dam la cuptor, la foc potrivit. Stropim din cand in cand cu sosul format.
Cand s-au rumenit frumos pulpele stingem focul si servim calde cu sos si garnitura preferata.

Print Friendly, PDF & Email

12 Responses to “Pulpe de pui cu prune si vin

Leave a Reply to DiaMar-bucataria galbena Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *