Gogosari in bulion

Am vazut aceasta reteta la Dia pe Bucataras si mi-am propus sa o incerc. Cred ca am gresit facand doar o portie :).

Ingrediente:

5 kg gogosari
800 g pasta de rosii
500 g zahar
500 ml otet
500 ml ulei
5 linguri sare
boabe de piper
foi de dafin
boabe de mustar


Mod de preparare:

Spalam gososarii si ii taiem sferturi.
Restul ingredientelor le amestecam iar apoi le punem pe foc pana incep sa fiarba. Adaugam gogosarii si lasam sa dea un clocot.

Scoatem gogosarii cu o paleta si ii asezam in borcane spalate si sterilizate. Umplem fiecare borcan cu sosul cald. Capsam borcanele si acoperim pana a doua zi.

Merita incercati. Sosul este foarte bun.

Print Friendly, PDF & Email

9 Responses to “Gogosari in bulion

Leave a Reply to DiaMar-bucataria galbena Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *