Crema de ciocolata

Astazi va indulcesc cu o crema de ciocolata delicioasa. Vin insa si cu o rugaminte: m-am inscris la concursul “Reteta anului 2011” organizat pe Bucataras.ro, si am nevoie de voturile voastre. Daca va plac retetele mele, le puteti vota zilnic din 16-25 februarie, la toate categoriile (sub numele postavaru)

 Ingrediente:

300 g ciocolata amaruie
4 linguri smantana pentru frisca
6 linguri lapte condensat
2 galbenusuri
250 g mascarpone


Mod de preparare:

Rupem ciocolata bucatele si o pune la topit, la foc mic impreuna cu smantana pentru frisca.

Dam de pe foc, omogenizam si adaugam galbenusurile. Amestecam bine apoi lasam sa se raceasca.

Mixam laptele condensat indulcit cu mascarpone si apoi il incrporam in crema de ciocolata.
Asta a fost tot iar rezultatul este o crema fina si buna.

Sursa

Print Friendly, PDF & Email

17 Responses to “Crema de ciocolata

Leave a Reply to Ancuta Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *