Pui cu smantana si castraveti murati
De multa vreme nu v-am mai adus si o mancare “adevarata”. Noua ne-a placut mult combinatia de pui si smantana cu castraveti usor acrisori.
1 piept de pui
2 cepe potrivite
250 g ciuperci proaspete
100 ml vin alb
200 ml smatana pentru frisca
100 g smantana
2 castraveti murati
2 lingurite mustar
sare, piper
Mod de preparare:
Curatam ceapa si o taiem julienne apoi o punem la calit in 2 linguri ulei de masline si 2 linguri apa.
Dupa ce s-a inmuiat adaugam apoi carnea taiata cubulete si amestecam pana cand isi schimba culoarea. Adaugam ciupercile si lasam sa fiarba pana scade sucul lasat.
Stingem cu vin si lasam sa fiarba 10 minte. Adaugam apoi mustarul si smantana pentru frisca si mai lasam la fiert pana scade putin.
La final adaugam smantana si castravetii taiati marunt si potrivim de sare si piper. Lasam sa fiarba pana se leaga sosul iar carnea este patrunsa.
Se serveste cald alaturi de garnitura preferata.
Pranzul il iau la tine acasa ca ai pregatit o mancare tare gustoasa!
Rocsi te-am asteptat, dar nu ai ajuns 😉
Weekend frumos!
interesanta combinatie..si cred ca e gustoasa! de incercat, clar:)
Noua ne-a placut mult. Pupici!
Tare buna trebuie sa fie combinatia!
A fost foarte bun, si ma stii cat sunt de modesta :)))
Duminica frumoasa!
interesanta combinatie! Imi place!
Multumesc Mihaela. Ma bucur ca iti place.
Weekend frumos!