Ciuperci umplute
Multumesc Corinei de pe Bucataras.ro pentru acesta reteta
Ingrediente:
200 g ciuperci champignon mici
150 g pate
2 oua
faina
pesmet
sare, piper
150 g pate
2 oua
faina
pesmet
sare, piper
4 linguri smantana
4 linguri hrean cu iaurt (am avut gata amestecat)
patrunjel verde
ulei pentru prajit
4 linguri hrean cu iaurt (am avut gata amestecat)
patrunjel verde
ulei pentru prajit
Se curata ciupercile, se scot coditele si se umpu cu pateu, cu ajutorul unei lingurite.
Se bat ouale cu putina sare iar pesmetul se amesteca cu sare si piper.
Se dau ciupercile prin faina, ou apoi pesmet si se prajesc in uleiul incins (Vor face un pic de galagie si deranj in bucatarie).
Se scot pe un servetel de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Pentru sos:
Amestecam samantana cu hreanul si iaurtul, condimentam si adaugam patrunjelul verde taiat.
Se serveste impreuna cu ciupercile umplute.
Reteta era de fapt cu maioneza si hrean. Daca vreti puteti incerca si varianta aceasta. Este sigur la fel de buna.
Interesanta reteta!…
Multumesc Felis.