Unt aromat

Ingrediente:

200 g unt
4 catei de usturoi
1 fir de praz (doar frunzele)
1 lingurita rozmarin
sare, piper


Mod de preparare:

Frunzele de praz taiate le punem ntr-un mojar impreuna cu usturoiul si rozmarinul si le pisam pana devin pasta. Pentru ca nu am mojar am apelat la mixerul vertical :). Adaugam apoi sare si piper dupa gust.
Mixam moale il mizam pana devine spuma. Amestecam apoi untul cu pasta si omogenizam.

Si asa simplu a rezultat un unt foarte gustos si aromat. Se poate folosi la fripturi, cartofi sau simplu pe paine.

Sursa. Multumesc Miha

2 Responses to “Unt aromat

  • Hola buenos dias ante todo te felicito por tan buen blog,y a la vez queria preguntarte si en vez de hoja de puerro se le puede poner perejil.

    Un saludo Pilar

  • Pilar iti multumesc pentru vizita. Sigur ca poti folosi patrunjel sau orice alt condiment iti place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *