Pulpe de pui umplute cu ciuperci
Ingrediente:
2 pulpe de pui intregi
300- 400 g ciuperci proaspete
1 ceapa verde
4 cartifi
1/2 cutie rosii decojite
ulei de masline
sare, piper
cimbru
patrunjel
Spalam ciupercile bine. Jumatate din catitate le tocam marunt iar restul le taiem pe jumatate (daca sunt foarte mari se pot taia sferturi).
Taiem ceapa marunt si o punem la sotat in 3 linguri ulei de masline si 3 linguri apa. Adaugam apoi ciupercile taiate marunt si lasam sa fiarba pana scade tot lichidul. Potrivim de sare si piper si adaugam cimbrul. Dupa ce a scazut toata zeama stingem focul si adaugam patrunjel verde tocat.
Dam deoparte pana pregatim carnea.
Spalam bine pulpele si desfacem pielea, lasand-o prinsa doar la un capat. Condimentam carnea cu sare si piper.
Punem umplutura de ciuperci, usor, pe fiecare pulpa iar apoi tragem pielea la loc si presaram putina boia.
Intr-o tava unsa cu ulei punem cartofii curatati si taieti felii mai groase si ciupercile taiate pe jumatate. Adaugam rosiile decojite, cimbru, sare si piper.
Amestecam putin iar apoi asezam pulpele deasupra.
Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc pulpele.
Scoatem din cuptor si servim calde.
O bunatate! Bineinteles ca vreu si eu o portie…Pup!
Licuta ti-am pastrat o portie :).
Pupici!
Arata de nu se poate….iar gustul e demential. Imi place combinatia la nebunie.
Multumesc mult Madi. Pupici!
Am facut si eu astazi,a iesit de nota 20!
maria ma bucur mult ca ti-a placut.
Weekend frumos iti doresc si te mai astept!