Penne cu ciuperci
Astazi am avut o mancare usoara (de preparat) :))). Pentru ca mai aveam niste ciuperci proaspete prin frigider, le-am combinat cu paste iar rezultatul a fost delicios.
Ingrediente:
300 g paste (penne)
10 ciuperci mari
1 ceapa
4 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
50 g unt
sare, piper
busuioc
patrunjel
Curatam ceapa si o taiem marunt. La fel procedam si cu usturoiul.
Intr-o tigaie incapatoare incingem uleiul de masline si 3 linguri de apa. Sotam ceapa si usturoiul cateva minute.
Adaugam apoi ciupercile curatate si taiate felii mai subtirele.
Adaugam sare si lasam sa fiarba pana scade tot lichidul lasat de ciuperci (~ 10 minute). Stingem focul si adaugam untul taiat bucatele, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Amestecam bine pana se omogenizeaza.
Intre timp fierbem pastele in apa cu sare, conform instructiunilor apoi le scurgem de apa.
Punem ciupercile peste paste si amestecam pana se omogenizeaza.
Servim calde cu multa pofta :).
Pastele imi plac in orice combinatie. Pup!
Ce bunatate!Imi plac foarte mult ciupercile,asa ca in combinatie cu paste sunt minunate,pupici!
Simplu si bun.
Rapid, perfect pentru caldurile din aceasta perioada.
Pupacesc!
Pennele astea sunt foarte versatile!Imi plac::)
sara si noua ne plac pastele, iar cu ciuperci sunt perfecte. Pupici!
Asa este Flory, si noua ne-a placut combinatia. O zi frumoasa!
Gaby astazi am fost pe fuga si a trebuit sa gasesc o varianta rapida. S-a nimerit sa fie si buna :)))).
O zi faina!
Teo ma bucur ca iti plac. Pup!
Sunt absolut convinsa ca-i delicioasa papica!! si mie imi plac tare ciupercutele ! pup
Anto a fost o papica buna, fara prea multa bataie de cap. Ciuperci pot manca la orice ora, in orice combinatie :D.
Pupici!
Si mie mi-e dor de paste, mi-ai facut pofta…
Si noua ne plac si de cate ori ma grabesc apelez la ele 🙂