Muffins cu ciocolata

 Ingrediente: 


3 oua
180 g unt
180 g zahar
150 g faina
30 g amidon
1 zahar vanilat
1 lingurita praf de copt
12 lingurite crema de ciocolata  (Nutella)

Mod de preparare:

Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul. Adaugam untul moale si mixam pana se omogenizeaza.
Amestecam faina cu amidonul si praful de copt si o incorporam usor in crema de oua. La final adaugam crema de ciocolata si amestecam usor de cateva ori. Nu amestecati prea mult. Aluatul trebuie sa aibe un aspect marmorat.

Tapetam forma cu hartiute pentru briose si punem cate o lingura de aluat. Nu trebuie umplute pana sus, pentru a avea loc sa creasca.

Preancalzim cuptorul iar apoi coacem briosele la foc potrivit,  ~20 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Dupa ce s-au copt le scoatem pe un gratar de bucatarie si le lasam la racit.
Daca doriti le puteti orna. Eu m-am grabit si doar le-am pudrat cu zahar.

Print Friendly, PDF & Email

7 Responses to “Muffins cu ciocolata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *