Briose mozaic
Se fierb taiteii in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj iar apoi se scurg de apa.
Intr-o tigaie se pune la calit ceapa in putin ulei de masline.
Se adauga apoi legumele mexicane si sunca taiata cubulete. Se calesc toate putin adaugam patrunjelul si potrivim de sare si piper.
Intr-un alt vas batem ouale iar apoi adaugam smantana si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici.
Adaugam praful de copt si omogenizam. Se adauga taitetii storsi bine si amestecul de legume cu sunca. Se amesteca bine si se mai potriveste de sare.
Ungem formele de briose cu unt sau punem hartie speciala de briose si umplem cu compozitie.
Dam la cuptor pentru 30 de minute. Si asa arata produsul final.
Pentru ca nu mi-au ajuns formele, am pus compozitia ramasa intr-o tava de chec.
O, ce fain arata! Si cred ca au fost delicioase.Pup