Chiftele de ciuperci
Ingrediente:
10-12 ciuperci mai marisoare
1 ou
1 felie de paine
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
cimbru
sare, piper
putina faina
ulei pentru prajit
Curatam ciupercile si le punem la fiert in apa in care am pus piper boabe, 1 frunza de dafin, sare si oregano. Lasam sa fiarba 5 minute apoi le scurgem bine de apa apa.
Tocam foarte marunt ciupercile, ceapa si usturoiul. Eu am folosit robotul. Adaugam apoi oul si felia de paine inmuiata in putin lapte.
Condimentam cu sare, piper si cimbru.
Cu mana uda formam chiftelute pe care e tavalim prin faina iar apoi le plonjam in uleiul incins.
Dupa ce s-au rumenit bine le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.
Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.
Ce buneeee,n-am mai facut de mult cu ciupercute,delicioase,pupici!
Multumesc Flory. Au disparut rapid 😀
O zi frumoasa!
Cred ca sunt o bunatate cu ciupercute!!! Pupici
Licuta eu iubesc ciupercile iar chiftelele le-am mancat pe nerasuflate :).
Pup!
adaugati si marar tocat fin. delicioase, indeed!
Asa este, sunt delicioase si cu putin marar. O zi frumoasa!