Chocolate Crinkles

Acesti biscuiti sunt cei mai ciocolatosi si deliciosi biscuiti pe care i-am incercat. Merita sa-i incercati si sa va convingeti 🙂


Ingrediente:

225 g ciocolata amaruie
60 g unt
100 g zahar
2 oua
225 g faina
esenta de vanilie
1 lingurita praf de copt
1 varf de sare
zahar tos si pudra pentru “tavaleala”


Mod de preparare:

Mixam ouale cu zaharul pana devin cremoase si se deschid la culoare.
Topim ciocolata la foc mic, impreuna cu untul. Dam deoparte si omogenizam apoi lasam putin sa se racoreasca.

Adaugam ciocolata calduta peste oua si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt si sarea si o adaugam in compozitie. Adaugam si esenta de vailie si amestecam pana se incorporeaza.

Va rezulta o crema lipicioasa pe care o lasa la frigider cel putin 3 ore.
Dupa ce a stat la frigider formam bilute de marimea unei nuci pe care le dam prin zahar tos apoi prin zahar pudra.

Bilutele astfel formate le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, lasand putina distanta intre ele.

Dam tava la cuptor la 170  de grade timp de 10 minute. Acest timp nu trebuie depasit pentru ca biscuitii sa ramana moi si usor umezi in interior.

Lasam biscuitii sa se racoreasca putin in tava apoi ii scoatem pe o farfurie

Sursa: Laura Adamache

Print Friendly, PDF & Email

20 Responses to “Chocolate Crinkles

Leave a Reply to miremirc Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *