Gogosari in bulion
Am vazut aceasta reteta la Dia pe Bucataras si mi-am propus sa o incerc. Cred ca am gresit facand doar o portie :).
Ingrediente:
5 kg gogosari
800 g pasta de rosii
500 g zahar
500 ml otet
500 ml ulei
5 linguri sare
boabe de piper
foi de dafin
boabe de mustar
Spalam gososarii si ii taiem sferturi.
Restul ingredientelor le amestecam iar apoi le punem pe foc pana incep sa fiarba. Adaugam gogosarii si lasam sa dea un clocot.
Scoatem gogosarii cu o paleta si ii asezam in borcane spalate si sterilizate. Umplem fiecare borcan cu sosul cald. Capsam borcanele si acoperim pana a doua zi.
Merita incercati. Sosul este foarte bun.
delicios..
Multumesc Liana. O seara frumoasa!
Interesant! N-am mai vazut! Pup harnicuta!
Perfecti !!!o saptamana linistita!!
Aproape la fel ii fac si eu si sunt deliciosi.Sunt asa de frumosi si colorati.Te pup.
Multumesc mult Corina. Sunt tare buni. O zi frumoasa!
O saptamana frumoasa si voua Mona. Pupici!
DiaMar multumesc. Eu i-am facut pentru prima data si mi-au placut mult. Pupici!
I got many things from this blog because everything is very well in this blog. you should continue do this type of blog.