Rulada de albusuri cu ciocolata

Iata la ce am folosit crema de ciocolata care a ramas nemancata :D.

Ingrediente:

Blat:
6 albusuri
6 linguri zahar
5 linguri faina
2 linguri gris
1 zahar vanilat

Crema:
crema de ciocolata 


Mod de preparare:

Pentru blat batem albusurile cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul si vanilia si mixam pana spuma devine lucioasa.
Amestecam faina cu grisul si o incorporam usor in spuma.

Turnam compozitia in tava (25×35 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca usor.
Scoatem din tava si rulam cu ajutorul unui prosop de bucatarie sau a unei bucati de hartie de copt.
Lasam sa se raceacsa iar apoi desfacem si ungem blatul cu crema de ciocolata. Rulam si dam la frigider pana se intareste putin crema.
Inainte de servire pudram cu cacao sau zahar pudra.

Print Friendly, PDF & Email

16 Responses to “Rulada de albusuri cu ciocolata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *