Cordon bleu

Cui nu-i place? Noua sigur ne place si se prepara destul de repede. Este perfect pentru zilele in care sunt pe fuga 🙂

Ingrediente: 

6 felii cotlet de porc
6 felii sunca
cascaval
pesmet
faina
ou
sare, piper
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Feliile de carne le batem cu ciocanul pentru snitele apoi le condimentam cu sare si piper.
Pe fiecare felie de carne asezam o felie de sunca (taiata subtire) si 2-3 bucatele de cascaval. Rulam strans avand grija sa intoarcem marginile in interior (ca la sarmale).
Trecem rulourile prin faina apoi prin ou si pesmet si le prajim in uleiul incins, pe toate partile. Scoatem rulourile pe hartie absorbanta pentru a scapa de grasimea in exces.
Le servim calde alaturi de garnitura preferata (noi am avut cartofi crocanti).

Print Friendly, PDF & Email

6 Responses to “Cordon bleu

Leave a Reply to Cristina Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *