Orange curd

Bine v-am regasit! Am revenit dupa o scurta pauza de blog. Nu a fost o pauza pentru relaxare, ci pentru invatat. Nu radeti, nu radeti pentru ca omul cat traieste invata, iar de data aceasta chiar am avut multe de invatat. Si drumul nu se gata aici…
Dar haideti sa nu va mai tin pe jar si sa va spun, cu ce mi-am umplut eu ultimele saptamani, mai exact 7 saptamani: cu un curs de fotografie.
Ati citit foarte bine: un curs de fotografie, si nu orice curs, ci cursul Scolii de fotografie “Image Art”.
Au fost 7 saptamani intense si obositoare, dar pe cat de obositoare, pe atat de frumoase. Am invatat foarte mult lucruri, de la niste profesionisti, fara sa trebuiasca sa mai caut tutoriale pe youtube :D.

Concluzia mea: daca sunteti din zona si va pasioneaza fotografia, nu ii ocoliti :).

Dupa atata vorba, sa trecem si la o reteta, una simpla si buna (asa de acomodare) :))

Ingrediente:
2 oua
100 g zahar
250 ml suc de potocale
75 g unt

Mod de preparare:

Se dizolva zaharul in sucul de portocale iar apoi se pune la fiert, pana da un clocot.
Ouale se bat apoi se adauga sucul cald, amestecand continuu. Punem compozitia pe foc mic si fierbem pana se ingroasa.
Dam deoparte si adaugam untul bucatele. Amestecam pana se omogenizeaza apoi acoperim cu folie alimentara si lasam pana la racirea completa.

Cam asta e tot. Simplu, nu? Se poate manca la micul dejun, pe o paine cu unt sau se poate folosi la diverse deserturi.

Sursa

Print Friendly, PDF & Email

15 Responses to “Orange curd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *