Desert la pahar cu frisca, caspuni si cocos
Chiar daca vremea este ploioasa, eu o sa va invit la un desert racoros. Se prepara repede si este foarte gustos.
De data aceasta am avut ajutoare de nadejde in bucatarie: Blenderul de mana Bosch ErgoMixx si produsele de calitate SanoVita. Va garantez un rezultat delicios, care poate ca o sa alunge ploaia.
Ingrediente:
- 500 g capsuni
- 100 g zahar
- 400 g iaurt grecesc
- 400 ml smantana pentru frisca
- 4 linguri nuca de cocos SanoVita
- 50 g migdale crude SanoVita
- 4-5 linguri Musli Crunch SanoVita
Mod de preparare:
Capsunile le spalam, le curatam de codite si le taiem bucatele. Pastram cateva capsuni intregi pentru decor. Migdalele crude le macinam cu ajutorul blenderului ErgoMixx de la Bosch.
Iaurtul il amestecam cu zaharul pana cand se topeste.
Separat mixam smantana pentru frisca pana devine ferma iar apoi o adaugam peste iaurt si amestecam usor. La final adaugam nuca de cocos si amestecam usor, pana cand se omogenizeaza.
Montam desertul in pahare inalte. Incepem cu un strat de frisca cu iaurt. Urmeaza capsuni taiate, migdale macinate si musli crunch.
Urmeaza sa alternam straturile dupa gust si in functie de dimensiunea cupei in care montam desertul.
Orman cu capsuni, fulgi de cocos si migdale macinate.
Putem servi desertul imediat, dar se poate pastra si la frigider.
Ati vazut cat de repede se prepara? Sper sa-l incercati si voi si sa-mi spuneti daca a avut acelasi succes pe care l-a avut la noi.